Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχουν μπει οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Στο πρόσφατο Δ.Σ της διοργανώτριας Αρχής αποφασίστηκε ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα αρχίσουν στις 6-7 Ιουνίου, με τις ομάδες να δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι έτοιμες όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση.
Στον Ολυμπιακό, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, δουλεύουν αδιάκοπα καθημερινά και οι υπάλληλοι του συλλόγου, για να προλάβουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες που χρειάζονται στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να το γήπεδο να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ.
Ολο αυτό το διάστημα της καραντίας έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου.
Επίσης, σήμερα παρελήφθησαν χιλιάδες φιάλες με αντισηπτικό τζελ χεριών και υγιούς δέρματος Antiseptic Hand Gel, οι οποίες έχουν ξεκινήσει και τοποθετούνται σε όλους τους χώρους του γηπέδου, πάνω σε επιτοίχιες βάσεις που κατασκεύασαν οι τεχνικοί του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν καθημερινά με στόχο να είναι όλα έτοιμα, όταν αρχίσουν οι αγώνες πρωταθλήματος. Οπως ανέφερε άλλωστε ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να «θωρακιστούν» οι «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις απέναντι στον Covid-19.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία από την παραλαβή των αντισηπτικών:
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).