Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω αντιμετωπίσει τον θάνατο των γονιών μου»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως εξακολουθεί να βιώνει δύσκολα την απώλεια των γονιών του
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως εξακολουθεί να βιώνει δύσκολα την απώλεια των γονιών του.
Έχασες και τους δύο γονείς σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό πόσο σε άλλαξε ως άνθρωπο;
«Ακόμη δεν το έχω αντιμετωπίσει. Τώρα με την καραντίνα «κοιταχτήκαμε» περισσότερο με αυτήν την κατάσταση. Είμαι ψύχραιμος θα σου πω και δύσκολα στενοχωριέμαι για ζητήματα μικρής σημασίας. Διαπίστωσα επίσης πως πια ενηλικιώθηκα, είμαι ο κύριος της ζωής μου και ευθύνομαι για τις πράξεις και τις αποφάσεις μου. Από την πιο απλή μέχρι τη μεγαλύτερη. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτε δεδομένο στη ζωή. Και εννοώ τη φροντίδα και την παρουσία των δικών μας ανθρώπων. Εγώ πια φροντίζω μόνος μου τον εαυτό μου», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play




