
Δίκη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η απόφαση – Η απάντηση της εισαγγελέως στις επικρίσεις
Η ώρα της απόδοσης δικαιοσύνης και της τιμωρίας των κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφτασε
Η ώρα της απόδοσης δικαιοσύνης και της τιμωρίας των κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφτασε.
Αύριο, Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι, η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Μαρία Χρυσού, θα ανακοινώσει την ετυμηγορία στην οποία θα έχουν καταλήξει οι τέσσερις ένορκοι και οι τρεις τακτικοί δικαστές, οι οποίοι αποτελούν τη σύνθεση του δικαστηρίου.
Η απάντηση της εισαγγελέως
Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.
Δευτερολόγησε μάλιστα η εισαγγελέας της έδρας, η οποία απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Δημήτρη Βερβεσού, ανέφερε ότι σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης.
«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ό,τι είναι καλό για τον πελάτη του. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια» είπε η εισαγγελέας.
- Του είπε να χωρίσουν και γκρέμισε με εκσκαφέα το σπίτι: «Αν τελείωσαμε, θα το ισοπεδώσω»
- Υποχώρηση εξαγωγών σε ένδυση και κλωστοϋφαντουργία – Προβληματισμός για την εγχώρια αγορά
- Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 28χρονος που έπεσε από ταράτσα 3οροφης πολυκατοικίας
- Δημήτρης Βαρβούνης: Από τη Μύκονο στη Αλ Αχλί Βεγγάζης – Τι αναφέρει για την εμπειρία του
- Ο Πιτ Ντέιβιντσον επαινεί τις υποκριτικές ικανότητες της πρώην του, Κιμ Καρντάσιαν
- Αχαΐα: Συνελήφθη για διατάραξη κοινής ησυχίας – Είχε τη μουσική στη διαπασών μέχρι τα ξημερώματα

