Συγκινητικό βίντεο: Χειροκροτήματα για ασθενή με κοροναϊό που πήρε εξιτήριο
Μετά από 20 μέρες μάχης με τον κοροναϊό στη ΜΕΘ ένας 52χρονος ασθενής αποσωληνώθηκε και βγήκε νικητής σήμερα, Τετάρτη, από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας
Μετά από 20 μέρες μάχης με τον κοροναϊό στη ΜΕΘ ένας 52χρονος ασθενής αποσωληνώθηκε και βγήκε νικητής σήμερα, Τετάρτη, από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.
Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι τραυματιοφορείς τον αποχαιρέτησαν με χαμόγελα, φωτογραφίες και χειροκροτήματα καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, καθώς η κατάστασή του είχε κριθεί ιδιαίτερα σοβαρή.
Πρόκειται για μια από τις πολλές μάχες που κερδίζονται καθημερινά στα νοσοκομεία της χώρας.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, ο 52χρονος είχε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, κακή κλινική εικόνα, και επίσης κακή ακτινογραφία θώρακος.
Διασωληνώθηκε και μπήκε σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ στις 2 Απριλίου, αποσωληνώθηκε στις 14 Απριλίου, στις 17 Απριλίου οδηγήθηκε σε τμήμα ανάρρωσης και σήμερα έλαβε εξιτήριο.
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς



