Κοροναϊος : 619 νεκροί σε μια μέρα στην Ισπανία – Μειώθηκαν τα νέα κρούσματα
Αύξηση, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, παρουσίασε ο αριθμός των θυμάτων στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο, με τη χώρα που πλήττεται σφοδρά από τον κοροναϊό να μετράει 619 νεκρούς σε μια μέρα
Αύξηση, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, παρουσίασε ο αριθμός των θυμάτων στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο, με τη χώρα που πλήττεται σφοδρά από τον κοροναϊό να μετράει 619 νεκρούς σε μια μέρα.
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 16.972 νεκρούς και 166.019 κρούσματα.
Όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, τα νέα περιστατικά ανήλθαν σε 4.167, με τους νοσούντες από την αρχή της πανδημίας να ξεπερνούν τους 166.000.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νέων θανάτων παρουσίασε επιτάχυνση, καθώς το Σάββατο είχε διαμορφωθεί σε 510 και την Παρασκευή σε 605.
Αντίθετα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων εμφάνισε επιβράδυνση, καθώς χθες είχαν καταγραφεί 4.830 νέα περιστατικά.
Υπενθυμίζεται ότι η ιβηρική χώρα διαθέτει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό νοσούντων μετά τις ΗΠΑ, και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θανάτων μετά τις ΗΠΑ και την Ιταλία.
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος μαθητής που εντοπίστηκε με μαχαίρι στο σχολείο
- Champions League: Άλλαξε ώρα ο τελικός – στις 19:00 η σέντρα
- Καλάβρυτα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών λόγω έντονης χιονόπτωσης – Χιονοθύελλα στο χιονοδρομικό κέντρο
- Με σχολικές τσάντες στα χέρια οι Ιρανοί πριν το φιλικό με τη Νιγηρία – Σκόραρε ο Ταρέμι (vids)
- Πριν τη μοιραία πτήση – Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τους JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ
- Πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα ευρεία συντονιστική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο



