Σακελλαροπούλου για Τσιόδρα: Μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη
«Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας» τονίζει η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter και εξαίρει τον καθηγητή Σ.Τσιόδρα για τα μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη. Όπως σημειώνει η Πρόεδρος «Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας...»
«Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας» τονίζει η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter και εξαίρει τον καθηγητή Σ.Τσιόδρα για τα μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη.
Όπως σημειώνει η Πρόεδρος «Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας…».
Με ανάλογη ανάρτησή της στο facebook η κα Σακελλαροπούλου αναφέρει:
«Στη σημερινή του ενημέρωση, αναφερόμενος στους Ρομά ως ευάλωτη ομάδα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη που αξίζει να ακούσουμε όλοι» και στη συνέχεια παραθέτει απόσπασμα από τα λεγόμενα του κ. Τσιόδρα κατά την σημερινή ενημέρωση.
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές




