Η «σιδηρά κυρία» του χώρου της μόδας Άννα Γουίντουρ, ανακοίνωσε ότι ο 35χρονος γιος της, Τσάρλι Σάφερ προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, εργαζόμενος στην πρώτη γραμμή κατά της φονικής πανδημίας, αφού είναι γιατρός σε ΜΕΘ νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη.

Η 70χρονη ισχυρή γυναίκα της μόδας μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση σε βίντεό της στο Instagram, αναφέροντας ότι ο γιος της είναι αρκετά άρρωστος και σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Ο γιος μου είναι γιατρός. Είναι αυτή τη στιγμή αρκετά άρρωστος και σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι. Αλλά όταν θα συνέλθει θα επιστρέψει στην Εντατική στο νοσοκομείο του» ακούγεται να λέει η ίδια στο βίντεο.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν και τόσο ευγνώμων για όλους του επαγγελματίες υγείας που μάχονται να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές».

Η Άννα Γουίντουρ σε προηγούμενη ανάρτησή της, φορώντας προστατευτική μάσκα,  προέτρεψε τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να φορούν μάσκες όποτε βγαίνουν έξω, ώστε να επιβραδύνουν τη διασπορά του φονικού κοροναϊού.