Ολυμπιακός: Διαδικτυακή real time προπόνηση για την Κ17
Οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού προπονήθηκαν real time μέσω διαδικτύου - Ανάλογες προπονήσεις από Δευτέρα και για τις Κ15, Κ16 και Κ19.
Ο κοροναϊός έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και οι παίκτες προπονούνται στα σπίτια τους. Η ακαδημία του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές της και τους στηρίζει έμπρακτα με ειδικά προγράμματα προπονήσεων.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές τα ακολουθούν όσο καιρό μένουν στα σπίτια τους, λόγω του κορωνοϊού, για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, εκτός από τα ατομικά προγράμματα, οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού, έκαναν και όλοι μαζί real time προπόνηση!
«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει ήδη προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες που προστάζει η πραγματικότητα του κοροναϊού, με την Κ17 να προπονείται μαζί αλλά από το σπίτι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο post.
Εκτός από την Κ17 του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ανάλογες προπονήσεις από Δευτέρα (6/4) αναμένεται να κάνουν και οι Κ15, Κ16 και Κ19.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας



