Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μαζί ενάντια στον κοροναϊό
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και προχωρούν ενωμένες στη μάχη κατά του κοροναϊού.
Όλος ο κόσμος μάχεται απέναντι στον κοροναϊό που έχει πλήξει τόσο την Ευρώπη αλλά και την Αμερική τις τελευταίες εβδομάδες, με την Αργεντινή να είναι μια από τις χώρες που έχει αρκετά κρούσματα από τον ιό.
Οι αθλητικές διοργανώσεις αναβλήθηκαν επ’ αόριστον και φυσικά το ποδόσφαιρο, με τους δυο μεγαλύτερους συλλόγους της Αργεντινής, την Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ να ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του κοροναϊού. Οι δυο ομάδες αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και προχωρούν ενωμένες για να ξεπεράσουν το πρόβλημα του covid-19.
Όπως ανακοινώθηκε, οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής θα διαθέτουν τις εγκαταστάσεις του για την ανακούφιση και την φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ταλαιπωρηθεί από την πανδημία του κοροναϊού. Μία κίνηση την οποία ξεκίνησε η Σαν Λορέντζο και αμέσως ακολούθησαν και άλλοι σύλλογοι της Αργεντινής, όπως η Νιούελς και η Ροσάριο Σεντράλ.
Η ανάρτηση της Μπόκα Τζούνιορς:
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους
- Στη φυλακή οκτώ μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα, ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τι μπορεί να φέρει η αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας
- Τα νέα δηλητηριώδη βέλη του Άδωνη στον Δένδια με φόντο τη μετά-Μητσοτάκη εποχή
- Χαρίτσης κατά κυβέρνησης: Είστε καθεστώς και στα καθεστώτα η διαφθορά και η συγκάλυψη ανθίζουν
- Έρευνα: Η πολύωρη χρήση οθονών στην εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας





