Κοροναϊός : Μερική αναστολή λειτουργίας εμπορικών κέντρων και εστιατορίων στην Αίγυπτο
Μέχρι τις 31 Μαρτίου τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια και τα καφέ σε όλη την Αίγυπτο, κλείνουν από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ.
Απόφαση με την οποία θα κλείνουν από σήμερα τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια και τα καφέ σε όλη την Αίγυπτο, από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ., μέχρι και τις 31 Μαρτίου, εξέδωσε ο Πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουστάφα Μαντμπούλι, ως ένα ακόμη σημαντικό προληπτικό μέτρο της κυβέρνησης για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.
Οι υπηρεσίες ντελίβερι, τα αρτοποιεία, τα μπακάλικα και τα φαρμακεία, καθώς και τα σούπερ μάρκετ είτε βρίσκονται μέσα είτε έξω από τα εμπορικά κέντρα, θα λειτουργούν ωστόσο κανονικά.
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο «τελικός πρόκρισης» του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- «Της άρεσε ο Μπεν Άφλεκ» – Η αποκάλυψη που έκανε ο Ματ Ντέιμον για τη σύζυγό του Λουτσιάνα και τον κολλητό του
- Τσιτσιπάς – Βούκιτς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα
- Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα – Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με την ανήλικη
- Η «Ιθάκη» πλαγιοκοπεί το ΠΑΣΟΚ – Ο Τσίπρας έλκει τους 40+ του Ανδρουλάκη
- Νίκος Γαβριήλ Πεντζίκης: «Πάνω στα βάσανα που επιβάλλει ο άνθρωπος στον άνθρωπο»







