Δάκρυα στα μάτια των γειτόνων της, έφερε με τη συνταρακτική ερμηνεία της, σοπράνο, στην απομονωμένη λόγω κοροναϊού Ισπανία.
Η 56χρονη σοπράνο Begona Alberdi βρίσκεται σε καραντίνα με τον σύζυγό της τις τελευταίες μέρες, μετά την επιβολή των αυστηρών μέτρων που έθεσαν την Ισπανία σε απόλυτη καραντίνα.
Η Alberdi τραγούδησε από το παράθυρό της, σε γειτονιά της Βαρκελώνης και υποσχέθηκε στους γείτονές της να τους χαρίζει ένα τραγούδι κάθε βράδυ.
Η σοπράνο, με την εκπληκτική φωνή της, έφερε δάκρυα στα μάτια των γειτόνων της, από τους οποίους απέσπασε και ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα.
Δείτε το βίντεο με τη μαγευτική σκηνή και τις αντιδράσεις του κόσμου.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.