UEFA : Ακύρωσε κρατήσεις ξενοδοχείων στη Δανία για το Euro
Η UEFA ακύρωσε κρατήσεις στα ξενοδοχεία που είχε κλείσει στη Δανία ενόψει του Euro 2020, κάτι που δείχνει την αναβολή της διοργάνωσης.
Η UEFA αναμένεται σήμερα να αποφασίσει μετά τη τηλεδιάσκεψη της με τις ομοσπονδίες, τις χώρες, τους συλλόγους και τους παίκτες αν θα γίνει ή όχι το ερχόμενο καλοκαίρι τo Euro 2020.
Ο κορωνοϊός μαστίζει την Ευρώπη και τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και όλες σχεδόν τις λίγκες να έχουν αναβάλει τα πρωταθλήματα τους. Αυτό σημαίνει πως οι ημερομηνίες περιορίζονται για τη λήξη της σεζόν, ενώ λόγω του Euro δεν υπάρχουν ημερομηνίες ούτε μέσα στο καλοκαίρι.
Ενόψει λοιπόν της τηλεδιάσκεψης που θα γίνει από την UEFA, ώστε ν’ αποφασιστεί η τύχη της διοργάνωσης (και των μεγάλων πρωταθλημάτων), έρχεται ένα ακόμα σημάδι ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.
Σύμφωνα με Μέσα της Δανίας, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προχώρησε σε ακυρώσεις των κρατήσεων που είχε κάνει σε ξενοδοχεία της χώρας για τα στελέχη της, κάτι που δείχνει ότι το Euro οδεύει καλώς ή κακώς προς αναβολή, με όλες τις ομοσπονδίες να περιμένουν από την UEFA την επίσημη ανακοίνωση.
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
- Επιχείρηση «Σούρουπο»: Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
- Σύνταξη: Το ουτοπικό σενάριο του μέλλοντος – Από την εποχή της οικονομικής ανασφάλειας στην αφθονία
- Ιταλία: Φύλακας στο εργοτάξιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πέθανε από το κρύο
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι
- Νίκολιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, ούτε ένας παίκτης δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε»

