Από την Αμερική ήρθε το δεύτερο κρούσμα κοροναϊού στην Κρήτη
Πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Κρήτη, ακόμα ένα άτομο διαγνώσθηκε με τον ιό.
Πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Κρήτη, ακόμα ένα άτομο διαγνώσθηκε με τον ιό.
Με ήπια συμπτώματα
Πρόκειται για 31χρονο ταξιδιώτη που έφτασε στο Ηράκλειο από την Αμερική και διαγνώστηκε με ήπια συμπτώματα.
Ο άνδρας προσήλθε στο ΠΑΓΝΗ το πρωί της Πέμπτης, όπου του πήραν δείγμα για να γίνει η απαραίτητη εξέταση.
Σε απομόνωση
Ο ασθενής παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι του ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης για την ενημέρωση των ατόμων που ήρθαν σε επαφή μαζί του.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιχνηλάτηση των επαφών του πρώτου κρούσματος, με σκοπό να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.
Πηγή: cretalive.gr
- Τουρκία – Ρουμανία 1-0: «Βλέπουν» Μουντιάλ με Καντίογλου οι Τούρκοι
- Νέες καταγγελίες κατά του γνωστού γκαλερίστα – Συνεχίζεται η έρευνα για τον Γιώργο Τσαγκαράκη
- Κρήτη: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στα Χανιά
- Νέες κατηγορίες κατά του Μαδούρο προαναγγέλλει ο Τραμπ – Στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας
- ΕΕ: Πως συνδέει η Κάγια Κάλας τον πόλεμο στο Ιράν και τον πόλεμο στην Ουκρανία με τη Ρωσία
- Μήτογλου: «Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε πολύ καλύτερα»