Ευρωλίγκα : Προς Κάουνας οδεύει το Αρμάνι – Ολυμπιακός
Μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από παντού, η Ευρωλίγκα φέρεται να αλλάζει γνώμη και είναι έτοιμη να μεταφέρει το Αρμάνι - Ολυμπιακός στο Κάουνας
Στη λύση της Λιθουανίας και συγκεκριμένα του Κάουνας φέρεται να καταλήγει η Ευρωλίγκα όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν και από τις πιέσεις που δέχτηκε για να μη διεξαχθεί το παιχνίδι στο Μιλάνο.
Η διοργανώτρια Αρχή κάλεσε χθες τον Ολυμπιακό να μεταβεί στο Μιλάνο για να δώσει κανονικά εκεί το παιχνίδι, με την ΚΑΕ να αντιδρά και να στέλνει χθες αργά το βράδυ νέο αίτημα.
Σήμερα η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας κάλεσε τον Ολυμπιακό να μην ταξιδέψει, καθώς θα υπάρχει στη συνέχεια κίνδυνος και για άλλους ανθρώπους.
Πέραν τούτου, η ελληνική κυβέρνηση έχει επισημάνει πως όσοι έρχονται από Μιλάνο πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την Ευρωλίγκα, που φαίνεται να παίρνει τη λογική απόφαση να μη διεξαγάγει το παιχνίδι στο Μιλάνο, όπου είναι τεράστια η έξαρση του κοροναϊού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επικρατέστερο γήπεδο για να γίνει το παιχνίδι είναι αυτό της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
- Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» είναι ξανά εδώ! Με χορό και… Ferto ο Λάκης Λαζόπουλος μάς καλωσόρισε στην πρώτη εκπομπή του 2026!
- «Δύο άτομα με άρπαξαν από πίσω» – H σωματική επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ
- Νίκησε το Περιστέρι Betsson (85-87), ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ (87-88) και στους «8» του Europe Cup θα έχουμε «εμφύλιο»!
- Ευρωομόλογα: Ο Μακρόν δείχνει τον δρόμο – Η Bundesbank το σκέφτεται, η Ιταλία υπαναχωρεί
- Πού στην Ευρώπη ασφαλίζουν την περιουσία τους έναντι κλιματικών καταστροφών;
- LIVE: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι
