«Θύμα» του κοροναϊού και ο Τζέιμς Μποντ
Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ αναβάλλεται για τον Νοέμβριο
Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ θα αναβληθεί για τον Νοέμβριο, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί της, εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊού.
Η ταινία «No Time to Die», που επρόκειτο να προβληθεί στους βρετανικούς κινηματογράφους στα τέλη Μαρτίου και από τον Απρίλιο σε όλον τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Νοεμβρίου και κατόπιν σε άλλες χώρες.
Στις ΗΠΑ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25 Νοεμβρίου, ανέφεραν οι εταιρείες MGM, Universal και οι παραγωγοί Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι στον επίσημο λογαριασμό του Τζέιμς Μποντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία συγκεκριμένη αναφορά στην επιδημία.
Υπενθυμίζεται ότι και η πρεμιέρα του «No Time to Die» στην Κίνα η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, είχε την ίδια μοίρα.
Το κλείσιμο κινηματογράφων στην Κίνα, τη δεύτερη περιοχή στον κόσμο με τα περισσότερα κέρδη από την προβολή κινηματογραφιών ταινιών πλήττει σοβαρά το Χόλιγουντ.
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα


