Ολυμπιακός: Βράβευσε τους Καραργύρη και Τζολάκη (vid)
Ηλίας Καραργύρης και Κώστας Τζολάκης βραβεύτηκαν από τον Ολυμπιακό, καθώς συνδυάζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο.
Ο Ολυμπιακός βράβευσε τους δύο τερματοφύλακες του Καραργύρη και Τζολάκη, οι οποίοι συνδυάζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με άριστες επιδόσεις στο σχολείο. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο τερματοφύλακες ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες τη φετινή σεζόν. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Γιάννης Φρονιμίδης.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:
Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα με τις άριστες επιδόσεις στο σχολείο;
Ηλίας Καραργύρης (βρισκόταν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο) και Κώστας Τζολάκης (στον πάγκο στο ματς με τον Παναιτωλικό), οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην τελική ευθεία των πανελληνίων εξετάσεων, έχουν την απάντηση!
Οι δύο τους, βραβεύτηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την άριστη πορεία τους στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Aπό τα χέρια του Γιάννη Φρονιμίδη, παλαίμαχου τερματοφύλακα της μεγάλης ομάδας του Μπούκοβι, παρέλαβαν τις βραβεύσεις τους.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.