Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός
Χωρίς προβλήματα έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα με τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της πόλης αλλά και στο ξενοδοχείο να είναι αυξημένα.
Μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.
Όσον αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, έχει φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ο Μαρτίνς. Πάντως το πιο πιθανό είναι πως θα διατηρήσει την τριάδα στον άξονα και το ζητούμενο είναι αν θα παραμείνει ο Μασούρας στο ένα άκρο ή θα αγωνιστεί από την αρχή ο Φορτούνης παίζοντας μαζί με τον Βαλμπουενά πιο μέσα, πίσω από τον Ελ Αραμπί.
Κανείς όμως στο Ρέντη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει σημαντικές εκπλήξεις στα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός.
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντοπίστηκε
- Μισθοί: Γιατί δεν είδατε ολόκληρη την αύξηση στον μισθό σας – Τι πρέπει να κάνετε
- Η συνύπαρξη του Μπενίτεθ με τον Σισοκό στη Νιούκαστλ (vid)
- S&P Global Sees Solid Growth for Greece, Cyprus
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Η τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύτηκαν οι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ


