Η ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι… πέταξε δύο βαθμούς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στην ουραγό Εσπανιόλ και έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει μόνη της στην 4η προνομιούχο θέση.
Πλέον, οι Ανδαλουσιανοί είναι ισόβαθμη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 40 βαθμούς.
Η Σεβίλλη προηγήθηκε νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 15′, όταν μετά από σέντρα του Σούσο ο Οκάμπος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0. Στο 35′, ωστόσο, ήρθε η… καταλανική απάντηση. Ο Εμπάρμπα ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα. 1-1!
Η Εσπανιόλ στο 50′ έκανε την ολική ανατροπή! Ο Καλέρι έκανε κεφαλιά-πάσα, ο Γου έφερε μπροστά την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Βάτσλικ για το 1-2!
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 80′, όταν ο Σούσο πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εσπανιόλ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 69′, καθώς ο Σάντσεθ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.