Παναθηναϊκός: Ρήξη συνδέσμων ο Κολοβέτσιος
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν ήταν θετικά για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αφού ο στόπερ του Παναθηναϊκού θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, το βράδυ της Κυριακής στο «Υγεία». Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για ρήξη συνδέσμων στο αριστερό γόνατου του διεθνούς στόπερ και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για πέντε με έξι εβδομάδες.
Ο Κολοβέτσιος θα απουσιάσει σίγουρα από τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και το Βόλο μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκεια της Superleague, ενώ δεν θα προλάβει τις πρώτες αγωνιστικές των Play Offs.
Ο ποδοσφαιριστής είχε αντιληφθεί ότι έπαθε σοβαρή ζημιά και το έλεγε κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ. Ο Κολοβέτσιος τραυματίστηκε στο 3′ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού και αντικαταστάθηκε από τον Ζοάο Νούνες.
Η τύχη δεν ευνοεί τον Κολοβέτσιο, αφού επανήρθε στην ενδεκάδα λόγω της τιμωρίας του Σένκεφελντ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έπαιζε βασικός και στην Τρίπολη το επόμενο Σάββατο, αφού ο Ολλανδός θα εξέτιε τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή
- Χωρίς οπαδούς της η ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό – «Στοπ» από την Αστυνομία
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την ευλογιά, ο αφθώδης πυρετός θα «ξεπαστρέψει» οριστικά και αμετάκλητα την κτηνοτροφία;
- Στο εδώλιο και πάλι ο πατέρας Αντώνιος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου – Διεκόπη η δίκη
- Κλείνει δημοτικό θέατρο και αναστέλλονται όλες οι παραστάσεις
- Ζάκυνθος: Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο



