Αισχρά σχόλια από ιερέα: Η παιδοφιλία δεν σκότωσε κανέναν σε αντίθεση με τις εκτρώσεις
Ο καθολικός ιερέας, Ρίτσαρντ Μπούτσι, από το Ρόντ Άιλαντ στις ΗΠΑ έκανε μια δήλωση κατά τη διάρκεια σύγκρισης της παιδοφιλίας με τις εκτρώσεις.
Η παιδοφιλία σε αντίθεση με τις εκτρώσεις δεν σκοτώνει κανένα, ανέφερε καθολικός ιερέας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Ο καθολικός ιερέας, Ρίτσαρντ Μπούτσι, από το Ρόντ Άιλαντ στις ΗΠΑ έκανε μια δήλωση κατά τη διάρκεια σύγκρισης της παιδοφιλίας με τις εκτρώσεις.
«Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει κανέναν, ενώ αυτό (έκτρωση) το κάνει», είπε ο πατέρας Ρίτσαρντ Μπούτσι, στον τοπικό σταθμό WJAR.
Ο ιερέας μοίρασε φυλλάδια στους ενορίτες του με τα ονόματα των βουλευτών που θα στηρίξουν το νόμο για τις εκτρώσεις.
Προηγουμένως, ο ιερέας απαγόρευσε σε 66 νομοθέτες που υποστηρίζουν το νόμο για το δικαίωμα στις αμβλώσεις στις ΗΠΑ να κοινωνήσουν στην ενορία του.
Μάλιστα, ο ιερέας μοίρασε φυλλάδια στους ενορίτες του όπου αναφέρονταν τα ονόματα των νομοθετών.
«Η καθολική εκκλησία πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό της και να αναρωτιέται γιατί κλείνουν οι εκκλησίες και χάνει τους πιστούς της. Ο πάπας θα πρέπει να επισκεφτεί το Ροντ Άιλαντ», σχολίασε ένας από τους νομοθέτες στη λίστα του πατέρα Μπούτσι.
Ενώ, από την πλευρά της, η νομοθέτης Κάρολ Χάγκαν ΜακΈντι σχολιάσε στο CBS News, «όταν ο ιερέας λέει ότι η παιδοφιλία δεν σκοτώνει ανθρώπους, δεν έχει ιδέα».
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα
- Κλείνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Τεχεράνη
- Επίθεση με drones στο Ντουμπάι – Ισχυρή έκρηξη
- Κρήτη: Αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές – Διασώθηκαν 364 άτομα σε ένα 24ωρο
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος Betsson 1-3: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κυανέρυθρες
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)


