Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτός είπε πως η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη, αυτό το ‘τίποτα’»
Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης εναντίον του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου
Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης εναντίον του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου!
Έξαλλος ο Ζουγανέλης
Έξαλλος είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που δήλωσε πρόσφατα πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι υπερτιμημένη.
«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.
Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις», δήλωσε στην κάμερα πρωινής εκπομπής ο Γιάννης Ζουγανέλης.
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με τον Ερντογάν
- Βόλος: Στον Ανακριτή η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία σε βάρος της ανήλικης κόρης της
- Η Εθνική Ελλάδας έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pics)
- Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Σε Έρευνα & Ανάπτυξη επενδύει η ELPEN
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής



