Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη : Νέος έρωτας για την τραγουδίστρια;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη : Νέος έρωτας για την τραγουδίστρια;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν έναν νέο δυνατό έρωτα να έχει χτυπήσει την πόρτα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μια συνεργασία και μια δυνατή φιλία φαίνεται πως εξελίσσεται σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Ο λόγος για την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον ταλαντούχο μουσικό Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

Οι δυο τους που συνεργάστηκαν όλο το καλοκαίρι, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία που ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου φαίνεται πως ήρθαν αρκετά κοντά, με το περιβάλλον τους να κάνει λόγο για νέο έρωτα.

View this post on Instagram

Γ𝕀𝔸ℕℕℍΣ 𝕏ℙ𝕀Σ𝕋𝕆Δ𝕆𝕌Λ𝕆Π𝕆𝕌Λ𝕆Σ & 𝓰𝓾𝓮𝓼𝓽𝘴 ✪ Φωτογραφικά ενσταντανέ πρεμιέρας. Κάθε Δευτέρα + μια ιστορία στο ᖴᗩᑌᔕT Στην πρεμιέρα ήταν κοντά μας Ο Γιώργος Μαργαριτης Επί σκηνής ως καλεσμένος. Παρουσιάζει και ξεδιπλώνει τις ιστορίες των καλεσμένων, ο Αντώνης Ανδρικάκης. Τραγουδούν : Μυρτώ Ναούμ, Δήμητρα Μπουλούζου @giannis_christodoulopoulos_ @faustathens @novelvox @myrtonaoum @mike__asikis @kmousikos @stavroula_k_videographer #faustbar #faustbartheaterarts #giannischristodoulopoulos #giorgosmargaritis #photooftheday #liveperformance #collectors #nights #monday #composer #pianist #myrtonaoum #dimitrampoulouzou #novelvox #stories

A post shared by Giannis Christodoulopoulos® (@giannis_christodoulopoulos_) on

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, φήμες θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο να έχουν έρθει αρκετά κοντά και λόγω των επαγγελματικών και καλλιτεχνικών τους υποχρεώσεων να περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Την ίδια στιγμή άνθρωποι από το περιβάλλον τους αναφέρουν την ίδια στιγμή πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και έχουν έρθει κοντά.

Προς το παρόν πάντως, κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Στο μόνο που έχουν αρκεστεί και οι δυο, λόγω της συνεργασίας τους είναι να μιλούν με πολύ καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη επαφή για τους δυο καλλιτέχνες αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε το 2018 με μια συνεργασία για το τραγούδι «Αγάπη δεμένη» ενώ από τότε ακολούθησαν κι άλλες πολλές.

Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο ισχύουν.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024