Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαρισμένος ο Ζουγανέλης με την Αβα Γαλανοπούλου

Σοκαρισμένος ο Ζουγανέλης με την Αβα Γαλανοπούλου

«Αισθάνθηκα απώλεια φιλίας, απώλεια συναδελφικότητας, ένα κρέμασμα» δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης για την Άβα Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς», οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της ηθοποιού από την αφίσα και αυτό πυροδότησε μια σειρά από δημόσιες αντιπαραθέσεις.

«Αισθάνθηκα απώλεια φιλίας, απώλεια συναδελφικότητας, ένα κρέμασμα. Τι συνέθεσε το μυαλό της για να φτάσει σε αυτό το ακραίο επίπεδο να αποχωρήσει» υπογράμμισε σε νέες του δηλώσεις ο Γιάννης Ζουγανέλης, στο Happy Day.

«Είχα επιλέξει τη σιωπή, αλλά….»

«Είχα επιλέξει τη σιωπή, αλλά λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω φύγει από δουλειά ως τώρα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως η τελευταία μέρα που έπαιξε στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Η Άβα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως ζήτησε να παίξει ως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, αλλά τελικά αποφάσισαν να σταματήσει την Παρασκευή στις 22.

Ο λόγος της αποχώρησης

«Εγώ ζήτησα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα, δεν ζητούσα δανεικά ούτε ζητούσα κάτι περισσότερο. Επίσης δυο μήνες που κάναμε πρόβες δεν είχα αμοιβή και έβαζα από την τσέπη μου. Την Παρασκευή μου ζήτησαν να υπογράψω πως φεύγω οικειοθελώς από το θέατρο. Δεν ξέρω πως ακούστηκε ότι εγώ το Σάββατο ανακοίνωσα πως θα φύγω», δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου.

Η μάσκα και οι αφίσες της παράστασης

Αναφορικά με τις φωτογραφίες, στις οποίες καλύφθηκε το πρόσωπό της με τη μάσκα των Anonymous ανέφερε: «Όταν κάποιος ηθοποιός σταματά από μια παράσταση αφαιρούνται οι φωτογραφίες του από το θέατρο. Έτσι γίνεται». «Είχα δώσει ένα περιθώριο πριν αποχωρήσω. Είπα θα περιμένω ως τις 24 του μήνα, να συμπληρωθεί ένας μήνας», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υπερασπίστηκε τη θέση του λέγοντας: «Μετά πήρε η ίδια δικηγόρους και ζήτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες της. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή ήταν τελευταία στιγμή, δεν μπορούσαν να γίνουν καινούργιες φωτογραφήσεις και πρόγραμμα. Πήρα εγώ την ευθύνη και καλύψαμε το πρόσωπό της. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι’ αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024