Κοροναϊός : Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο ΑΧΕΠΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη.
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη.
Άνδρας που ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα, νοσηλεύεται σε καραντίνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με συμπτώματα που προκαλεί ο νέος κοροναϊός.
O ασθενής μετέβη στο νοσοκομείο στις 9 το βράδυ της Κυριακής με συμπτώματα γριπώδους συνδρόμου και αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Ο άνδρας βρίσκεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ δείγμα θα εξεταστεί από το Ινστιτούτο Παστέρ για να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα κορoναϊού ή για απλό κρούσμα γρίπης.
Είναι η δεύτερη φορά που το ΑΧΕΠΑ υποδέχεται ύποπτο κρούσμα κοροναϊού. Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στα τέλη Ιανουαρίου και ήταν τελικά αρνητικό.
Υπενθυμίζεται ότι το ΑΧΕΠΑ είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς που έχουν ορισθεί από το υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα.
- Τρία, δύο, ένα, πυρ – Θεαματική κατεδάφιση πολυώροφου ξενοδοχείου στο Μαϊάμι
- Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Συντριβή πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)

