Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία
Ο έλληνας σταρ με την σύζυγό του έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιράζεται τα ευχάριστα νέα μέσω των λογαριασμών του στα social media
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.
Ο έλληνας σταρ με την σύζυγό του έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιράζεται τα ευχάριστα νέα μέσω των λογαριασμών του στα social media.
Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα του μωρού, Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, αναρτώντας φωτογραφία από το νοσοκομείο.
Εκτός από τον αγώνα των Μιλγουόκι
Για τον παραπάνω λόγο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος των «Ελαφιών», Άλεξ Λάσρι, ο Greek Freak θα μείνει εκτός αγώνα λόγω της γέννησης του παιδιού του.
«Δεν έχω κάποια ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της γέννησης του Baby Freak, ή για το πότε θα είναι κοντά μας, ξέρω όμως ότι εκ μέρους ολόκληρου του οργανισμού των Μπακς, ελπίζουμε για υγιείς και ευτυχισμένους μητέρα και παιδί. Και με την ελπίδα να γίνει μέλος των Μπακς» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απέσυρε 47.635 αρχεία — ανάμεσά τους και καταγγελίες για τον Τραμπ
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν




