Τραυματίστηκε λιμενικός όταν εκπυρσοκρότησε όπλο συναδέλφου του
Ο τραυματίας λιμενικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και είναι καλά στην υγεία του.
Eνας 40χρονος ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, από εξοστρακισμό σφαίρας στο πόδι, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο ενός συναδέλφου του κελευστή, που είχε πάει να παραλάβει τον οπλισμό του από το Γραφείο του Αξιωματικού υπηρεσίας στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Ο τραυματίας λιμενικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και είναι καλά στην υγεία του.
Για το συμβάν διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ενώ ο 40χρονος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα υπηρεσίας όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτικής δικάσιμος.
- Αμνηστία σε εκατοντάδες πολιτικούς κρατούμενους στη Βενεζουέλα
- Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για την 12άδα: Τι ισχύει με Μιλουτίνοφ και Τζόουνς
- Τα νέα «όπλα» της ΑΑΔΕ για εικονικές εταιρείες και «αχυρανθρώπους»
- Έρικ Ντέιν: Οι συντελεστές του Grey’ s Anatomy τον αποχαιρετούν
- Ο Ολυμπιακός στη Φινλανδία για την πρόκριση στους «8» του European Cup!
- «Κάλλιον εντάφιον η τιμή»: Ιστορικές μνήμες για τους Ηπειρώτες που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής

