Τραυματίστηκε λιμενικός όταν εκπυρσοκρότησε όπλο συναδέλφου του
Ο τραυματίας λιμενικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και είναι καλά στην υγεία του.
Eνας 40χρονος ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, από εξοστρακισμό σφαίρας στο πόδι, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο ενός συναδέλφου του κελευστή, που είχε πάει να παραλάβει τον οπλισμό του από το Γραφείο του Αξιωματικού υπηρεσίας στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Ο τραυματίας λιμενικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και είναι καλά στην υγεία του.
Για το συμβάν διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ενώ ο 40χρονος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα υπηρεσίας όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτικής δικάσιμος.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής