Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των κυβερνητικών ιστοσελίδων
Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για την επίθεση των χάκερ
Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν το βράδυ στη λειτουργία ελληνικών κυβερνητικών ιστοσελίδων.
Μεταξύ των ιστοσελίδων που παρουσίασαν πρόβλημα ήταν της κυβέρνησης, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Ναυτιλίας.
Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας: «Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε «κυβερνοεπίθεση» σε κυβερνητικά sites με τη μέθοδο του DDoS.
»Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στην δυσλειτουργία συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν αντίμετρα περιορισμού της κίνησης.
»Η κανονική λειτουργία επανήλθε, χωρίς καμία άλλη τεχνική συνέπεια, μετά από εντατικές προσπάθειες εξειδικευμένων ομάδων αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών.»
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
- Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ράιτ
- Ιράν: ΗΠΑ και Ισραήλ έπληξαν τον πυρηνικό σταθμό στη Νατάνζ – Η Τεχεράνη ενημέρωσε τον ΔΟΑΕ
- Λόλα Νταϊφά: «Μου έκλεψαν τα σκουλαρίκια και μετά είδα τον Τσαγκαράκη να τα βγάζει σε δημοπρασία» καταγγέλλει
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος στο Ιράν κλιμακώνεται πέρα από τον έλεγχο του Τραμπ – Αβέβαιη η συνέχεια
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

