
Θεσσαλονίκη : Συνελήφθησαν δεκάδες αλλοδαποί σε επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας
Νέα αστυνομική επιχείρηση-σκούπα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Νέα αστυνομική επιχείρηση-σκούπα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Ισχυρές δυνάμεις
Στην επιχείρηση που έλαβε χώρα από τις 09.00 έως τις 15.00 συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από τις Διευθύνσεις Αμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οπως μεταδίδει το thestival.gr, η επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, πέριξ της δομής φιλοξενίας πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, καθώς και στις Σιδηροδρομικές Εγκαταστάσεις (Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, σταθμός Διαλογής).
Χωρίς έγγραφα
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 117 αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν 54, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για νόμιμη παραμονή στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων

