Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του για τις ασίστ και να τονίζει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για να οδηγήσει την ομάδα σε περισσότερες νίκες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Ευχαριστώ για αυτό το βραβείο. Η δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει. Είναι μία ανταπόδοση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα μου.
Η αλήθεια είναι χωρίς τις ασίστ κανένας δεν μπορεί να σκοράρει. Ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε κι άλλες νίκες».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.