Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/1) η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε συγκεκριμένα για τις φήμες για έναν νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της και την έχει κάνει να φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

H παρουσιάστρια σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει σχέση με έναν γοητευτικό κύριο που ονομάζεται «Γιάννης» και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.

Το ζευγάρι μάλιστα σύμφωνα πάντα με διάφορα δημοσιεύματα, πέρασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του Γιάννη στην Αράχωβα.

Μάλιστα ανήμερα της γιορτής του «νέου της συντρόφου» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της  στο Instagram φωτογραφία που έγραφε:

«Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Τι απαντά όμως η Κνωσταντίνα Σπυροπούλου;

«Έχουν πάρει στο λαιμό τους κόσμο και κοσμάκι. Δε ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να το δημιουργώ και αυτό. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και μπορούν να μου προσάψουν πιο εύκολα μια σχέση από ότι σε μια δεσμευμένη ή μια παντρεμένη κοπέλα. Εγώ ανέβασα αυτό το στόρι πριν δω τα δημοσιεύματα.

Μετά θεώρησα παιδικό να κατεβάσω ένα story που ανέβασα για να ευχηθώ στη μισή Ελλάδα. Μετά θεώρησα πιο ύποπτο να το κατεβάσω» ανέφερε η ίδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: