Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που δεν θέλουν να παντρευτούν

Τα ζώδια που δεν θέλουν να παντρευτούν

Τα τρία ζώδια που το «στρίβειν δια του αρραβώνος» δεν τους φαίνεται και τόσο κακή ιδέα

Στατιστικά μιλώντας, υπάρχουν τρία ζώδια στο ζωδιακό κύκλο που έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να παντρευτούν και πάντα βρίσκουν δικαιολογία για να το αποφύγουν.

Δεν το κάνουν επίτηδες, απλά δεν ψήνονται να παντρευτούν.

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κατά της δέσμευσης. Απλώς δεν είναι προτεραιότητά τους και προτιμούν να πετύχουν στην καριέρα τους από το να πουν “I do”.

Μήπως είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτά τα τρία ζώδια;

Παρθένος

Αν και έχουμε να κάνουμε με ένα λογικό και μονογαμικό ζώδιο, ο Παρθένος είναι τόσο τελειομανής, που θέλει να γίνονται όλα έτσι όπως πρέπει. Περιμένει τον ιδανικό σύντροφο, τις απόλυτες συνθήκες και τη στιγμή που θα νιώθει 100% έτοιμος/η για αυτό το βήμα. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ποιες είναι οι πιθανότητες. Παρόλα αυτά, εάν το κάνει, σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά και έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.

Τοξότης

Κανείς δεν είναι κανενός, βροντοφωνάζει ο Τοξότης, ενώ ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Μισεί τη ρουτίνα, την καθημερινότητα που επαναλαμβάνεται και οτιδήποτε δεν του επιτρέπει να κάνει ό,τι γουστάρει. Ο γάμος είναι κόντρα στη φιλοσοφία που έχει για τη ζωή και φοβάται ότι θα σταθεί εμπόδιο. Εκτός αν βρει έναν συνοδοιπόρο με τις ίδιες αντιλήψεις και την ίδια δίψα για ταξίδια.

Υδροχόος

Δεν είναι ότι σε εκπλήσσει κιόλας. Ο Υδροχόος είναι εξαιρετικός φίλος, αλλά αυτή η ανάγκη για ελευθερία και ο ελαφρύς φόβος για δέσμευση, τον κρατούν μακριά από την εκκλησία (ή το δημαρχείο). Αντί να ξοδέψει χρόνο και χρήμα στην προετοιμασία ενός γάμου, προτιμά να δουλέψει σε κάποια ανθρωπιστική οργάνωση και να βοηθήσει τους λιγότερο τυχερούς. Αν όμως βρεθεί ο κατάλληλος, μπορεί και να αλλάξει γνώμη και να ντυθεί νυφούλα. Αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024