Στη Ριτσώνα θα μεταφερθούν 634 πρόσφυγες από τη Σάμο
Η μετακίνηση θα γίνει με το πλοίο «Νήσος Χίος» της γραμμής Καβάλα – Λήμνος - Μυτιλήνη - Σάμος - Ικαρία - Μύκονος - Σύρος – Πειραιάς, το οποίο όμως βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής.
Η μεταφορά συνολικά 634 αιτούμενων ασύλου που ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί σήμερα από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Σάμου.
Η μετακίνηση θα γίνει με το πλοίο «Νήσος Χίος» της γραμμής Καβάλα – Λήμνος – Μυτιλήνη – Σάμος – Ικαρία – Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς, το οποίο όμως βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής.
Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί και η μετακίνηση των αιτούμενων ασύλου.
Στο σύνολό τους θα μεταφερθούν σε στρατόπεδο στη Ριτσώνα Αττικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα
- Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπακού ο Πετρούνιας
- Αντίο στον Αντόνιο Λόμπο Αντούνες: Σίγησε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας





