Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος
Για να κάνει Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δούκας του Εδιμβούργου μετά από παραμονή τεσσάρων ημερών προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του και την βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από το νοσοκομείο του βασιλιά Εδουάρδου VII στο κεντρικό Λονδίνο λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων στο παλάτι.
Ο γιος του, πρίγκιπας Κάρολος ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου, απάντησε: «Όταν φτάνεις σε τέτοια ηλικία, τα πράγματα δεν δουλεύουν τέλεια».
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- «Βροχή» τα 112 για επικίνδυνα φαινόμενα: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – «Καμπανάκι» για Αττική




