Νέο ρεκόρ Γκίνες: 1.000 ώρες καραόκε από 800 τραγουδιστές
Το νέο ρεκόρ καταγράφηκε στο εμπορικό κέντρο Little World Mall στο Κάργκαρ, στο Νάβι Μουμπάι, όταν 800 τραγουδιστές απ όλη τη χώρα συμπλήρωσαν 1.000 ώρες καραόκε.
Τo παγκόσμιo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ινδία.
Το νέο ρεκόρ καταγράφηκε στο εμπορικό κέντρο Little World Mall στο Κάργκαρ, στο Νάβι Μουμπάι, όταν 800 τραγουδιστές απ όλη τη χώρα συμπλήρωσαν 1.000 ώρες καραόκε.
Το πρώην ρεκόρ των 792 ωρών καραόκε είχε καταγραφεί στην Κίνα.
Στον μαραθώνιο καραόκε στην Ινδία ερμηνεύτηκαν περισσότερα από 9.000 τραγούδια.
Η εκδήλωση καταγράφηκε σε βίντεο και οι παρατηρητές επιτηρούσαν συνεχώς για να εξασφαλίσουν ότι ο μαραθώνιος τραγουδιού διεξαγόταν σύμφωνα με τους κανόνες της Guiness World Records Ltd., για την εγγραφή στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Επίθεση στο Ιράν: Γιατί ο στρατός του Χαμενεϊ έκανε τον Τραμπ να το ξανασκεφτεί
- Προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό – Έρχεται «κανονικός χειμώνας, όπως παλιά»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 2-0: Νίκη «ανάσα» οι Μαδρλιένοι αλλά και λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ, Βινίσιους! (vid)
- Από ποιους «τρέχει» η Λόρα; – Τι οδήγησε την 16χρονη στη φυγή και οι άκρως προσεκτικές κινήσεις της
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι






