Πήγε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και άνοιξε το πεζοδρόμιο και την «κατάπιε»
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...
Εντελώς άτυχη ήταν μία γυναίκα στην Χαλκίδα, η οποία όταν πήγε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ, ξαφνικά κατέρρευσαν οι πλάκες του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να βυθιστεί σε μία τρύπα μέχρι τα γόνατα.
Διερχόμενοι άνθρωποι που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας, ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, και πέρα από το ισχυρό σοκ που είχε υποστεί, δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Μετά το περιστατικό, το συνεργείο του Δήμου Χαλκιδέων βρέθηκε στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο για να επισκευάσει τη ζημιά.
Σύμφωνα με το Eviazoom.gr και όπως αναφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου, κάτω από τις πλάκες υπήρχε μία υδρορροή που είχε σαπίσει και εκείνες στέκονταν στον αέρα.

- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
- Η Έντι Φάλκο δεν ήταν ούτε σύζυγος, ούτε μητέρα όταν πρωταγωνίστησε στο «The Sopranos» – Ε, και;
- LIVE: Γιουβέντους – Πίζα
- Επιβλητικός o Άρης Betsson με το Μαρούσι Betsson (102-76) – Επιστροφή από το -11 το Περιστέρι Betsson (82-74)
- Βίντεο από Nτουμπάι: Θραύσμα πυραύλου έπεσε σε ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Φωτιά στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου στην Πάτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442