Πιτίνο : Η Εθνική δεν έχει σχέση με αντιπαλότητα, σέβομαι όλες τις ομάδες
Ο Ρικ Πιτίνο με προσωπική του δήλωση απάντησε στην κίνηση των τριών παικτών του Ολυμπιακού να σταματήσουν από την Εθνική εξαιτίας της δικής του παρουσίας
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, πήρε θέση με προσωπική του δήλωση για το ζήτημα της αποχώρησης των τριών παικτών του Ολυμπιακού (Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη) από την Εθνική.
Ο Αμερικανός κόουτς τονίζει πως η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με αντιπαλότητες και αναφέρει πως όταν μίλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν υπήρχε κάποια ανοιχτή θέση για εκείνον.
Η δήλωση του Πιτίνο:
«Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού – δεν υπήρχαν «ανοιχτές» θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους