Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης : Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο

Αυγενάκης : Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν άφησε αναπάντητη την επιθετική επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του και, μετά το τέλος της συνάντησης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πήρε θέση

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχτηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε από τους Ερυθρόλευκους, μέσω της γνωστής επιστολής τους, τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και στις FIFA και UEFA.

Μετά τη συνάντηση, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο κ. Αυγενάκης μίλησε για όσα συζητήθηκαν, αλλά και όσα του μετέφεραν τα μέλη της ερυθρόλευκης αντιπροσωπείας, που αποτελούνταν από τους Γιάννη Μώραλη (πρόεδρος), Κώστα Καραπαπά (αντιπρόεδρος) και Λίνα Σουλούκου (γενική διευθύντρια).

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός, τόνισε: «Μετά από επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για συνάντηση καταθέτοντας μια σειρά από στοιχεία και περιστατικά  ήταν και παραμένει υποχρέωση της Πολιτείας και της Κυβέρνησης να ακούσει, να αξιολογήσει και να κινηθεί ανάλογα. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον, είναι θεσμική υποχρέωσή μας και θα το κάνουμε και πολύ άμεσα.

Τώρα σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της επιστολής του Ολυμπιακού. Η επιστολή κινείται σε τρεις κατευθύνσεις. Είναι βέβαιο ότι κάποια σημεία έχουν να κάνουν με αρμοδιότητες που ακουμπούν το υφυπουργείου Αθλητισμού  και κάποια άλλα σε επίπεδο FIFA και UEFA.

Είναι αυτονόητο ότι η συνεργασία μας με τις FIFA και UEFA είναι στενή και είναι επίσης σημαντικό και γνωστό ότι στόχος μας είναι να εξυγιάνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά τον αθλητισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε με όλους τους θεσμικούς συνομιλητές μας».

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ εναντίον του, αναφορικά με το timing της συνάντησης πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και για τη σχέση που του καταλογίζουν με τους Ερυθρόλευκους, απάντησε με νόημα:

«Εγώ δεν σφυρίζω ούτε πέναλτι ούτε οφσάιντ. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο. Ήταν υποχρέωσή μου να συναντηθώ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι υποχρέωσή μου να συναντηθώ και με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια νευρικότητα αλλά από εκεί και πέρα θα παρακαλέσω ο υπουργός Αθλητισμού να μένει έξω από το κάδρο. Η δουλειά μου είναι να συνεργάζομαι με όλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024