Το «ευχαριστώ» του Σεμέδο στον κόσμο και το μήνυμα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο ματς με την Τότεναμ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την Τότεναμ και επικεντρώνεται πλέον στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (1/12) για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Τετάρτης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Παράλληλα, ο Πορτογάλος αμυντικός ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Λονδίνο και στήριξαν την ομάδα στη μάχη με την Τότεναμ.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά είναι ώρα να σκεφτούμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε για την καταπληκτική υποστήριξη».
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.