«Πνίγηκε» η Κατερίνη από τον Γηρυόνη – Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
Πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο Ισπανό ποδηλάτη και τον σκύλο του, που διανυκτέρευαν στα Λείβηθρα Ολύμπου και δεν μπορούσαν να φύγουν από το σημείο, λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή
Προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Πιερία κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Κατερίνης Παναγιώτης Πατσιαλής πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο Ισπανό ποδηλάτη και τον σκύλο του, που διανυκτέρευαν στα Λείβηθρα Ολύμπου και δεν μπορούσαν να φύγουν από το σημείο, λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.
Επιπρόσθετα, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης και των ανέμων που έπνεαν, δημιουργήθηκαν προβλήματα και στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης.
«Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε 8 κλήσεις από Κατερίνη και Λιτόχωρο και προχώρησε σε 4 αντλήσεις υδάτων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάστηκε στο οδικό δίκτυο της παραλίας, καθώς σε κάποια σημεία, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, δεν μπορεί να γίνει η κυκλοφορία των οχημάτων», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Πατσιαλής.
- «Ορκίστηκα να μην ξαναπιάσω όπλο, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω», απαντά ο Κολομβιανός πρόεδρος στις απειλές του Τραμπ
- Σφοδρές χιονοπτώσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις σε Γαλλία, Ολλανδία και Βρετανία
- Ουκρανία: Η διπλωματική «σκακιέρα» του Παρισιού και ο μετασχηματισμός του Κιέβου υπό τη σκιά του πολέμου
- FIR Αθηνών: Η παράλυση της κίνησης στα αεροδρόμια και η «παγωμένη» σύμβαση που ενδεχομένως θα απέτρεπε το χάος
- Κακοκαιρία: Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές φέρνουν οι θυελλώδεις νοτιάδες
- Το «παλάτι» των 30 εκατομμυρίων ευρώ στο οποίο θα ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποσυρθεί



