Victoria’s Secret : Τίτλοι τέλους για τα διάσημα «αγγελάκια»
Victoria’s Secret: Τέλος εποχής για τη διασημότερη πασαρέλα του πλανήτη με την επίδειξη εσωρούχων της Victoria’s Secret, σύμφωνα με πηγές από την μητρική εταιρεία L Brands Inc.
Victoria’s Secret: Τίτλοι τέλους στην πιο φαντασμαγορική πασαρέλα του πλανήτη βάζει η εταιρεία L Brand Inc.
Η διάσημη πασαρέλα εσωρούχων της Victoria’s Secret με τους «Αγγέλους» δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την εορταστική περίοδο, σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση η οποία έρχεται λίγους μήνες μετά, αφότου το μοντέλο Shanina Shaik, Άγγελος της Victoria’s Secret, δήλωσε στη Daily Telegraph ότι το σόου δεν θα προχωρήσει.
Τον Μάιο, μετά από χρόνια μειωμένης τηλεθέασης, o CEO της L Brands, Leslie Wexler, ανακοίνωσε ότι η πασαρέλα δεν θα προβάλλεται πλέον από την τηλεόραση στην Αμερική.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
