Ρομαντική απόδραση για Μπόμπα – Τανιμανίδη
Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά τους θέλησαν να κάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης
Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά τους θέλησαν να κάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και έτσι ταξίδεψαν στο εξωτερικό για το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι το Μόναχο στην Γερμανία.
Το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα, αν και έχει μια φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις καθημερινότητα, φροντίζουν πάντα να «κλέβουν» λίγο χρόνο και να κάνουν ταξίδια μαζί με φίλους τους.
Στην παρέα τους ήταν οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, αλλά και ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς.
Η παρέα λοιπόν επισκέφτηκε τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, γεύτηκε παραδοσιακά φαγητά και παρά το κρύο, αφού στο Μόναχο η θερμοκρασία αυτή την εποχή δεν ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου, πέρασε το Σαββατοκύριακό της με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:
- Εθνική ομάδα: Προπονήθηκε ο Ρότα και πετάει για Βουδαπέστη
- Πότε θα φθάσει στην Ευρώπη το σοκ του Ορμούζ
- BYD: Μειώνονται τα κέρδη της για πρώτη φορά σε τέσσερα χρόνια
- Γιαντράν Σπλιτ – Παναθηναϊκός 19-19: Αποκλεισμός στο… φινάλε για τους «πράσινους»
- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία Μαρινέλλα – «Ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι»
- ΑΕΚ – Περιστέρι Betsson 64-74: Σπουδαία νίκη για την 5άδα οι Περιστεριώτες (vid)




