Συνελήφθη ο «πατήρ» Κλεομένης – Πού κρυβόταν
Ο «πατήρ» Κλεομένης χρειάστηκε πολλές ώρες για να πειστεί τελικά από εισαγγελικό λειτουργό να ακολουθήσει τους αστυνομικούς
Ο αυτοαποκαλούμενος «πατήρ» Κλεομένης, που παρέμενε άφαντος επί ενάμιση έτος μετά την ερήμην καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017, συνελήφθη στο σπίτι του παππού του στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας.
Ο ρασοφόρος χρειάστηκε πολλές ώρες για να πειστεί τελικά από εισαγγελικό λειτουργό να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ταΰγετο συμβίωνε με ακολούθους του και, αν και ο ίδιος δηλώνει μοναχός, η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας είχε καταδικάσει τον «Κλεομένη» σε φυλάκιση 18 μηνών επιβάλλοντάς του και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους.
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
