Συγκρούσεις στη Βολιβία : Νεκρός 20χρονος από σφαίρα στο κεφάλι
Ο 20χρονος υπέστη «θανατηφόρο πλήγμα» από σφαίρα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων υποστηρικτών του Μοράλες με την αστυνομία στην ανατολική Βολιβία.
Εικοσάχρονος σκοτώθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων υποστηρικτών του σοσιαλιστή πρώην προέδρου Εβο Μοράλες με την αστυνομία στην ανατολική Βολιβία, δήλωσε ιατρική πηγή.
«Θανατηφόρο πλήγμα»
Ο νεαρός υπέστη «θανατηφόρο πλήγμα» από σφαίρα στο κεφάλι, εξήγησε ο γιατρός Τζόνι Γκουσμάν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τα επεισόδια ξέσπασαν στο χωριό Γιαπακανί, όχι μακριά από την πόλη Σάντα Κρους, που απέχει 900 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Λα Πας.
Πριν τον θάνατο του νεαρού, ο απολογισμός της μετεκλογικής βίας στη Βολιβία ανερχόταν σε τουλάχιστον επτά νεκρούς.
Πηγή: ΑΠΕ
- Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – Η πρώτη εκτίμηση Κολυδά
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός





