Κλείνουν σήμερα τα σχολεία στην Κέρκυρα – Ζημιές σε σχολικές μονάδες
Η καταιγίδα Βικτώρια έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ άγνωστες παραμένουν οι ζημιές που έχουν υποστεί σχολικές μονάδες.
Την απόφαση να μείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα λόγω τη σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει το νησί, πήραν πριν λίγη ώρα οι τρεις δήμαρχοι του νησιού σε συνεννόηση με τους Διευθυντές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
Ζημιές σε σχολεία
Η «Βικτώρια» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ άγνωστες παραμένουν οι ζημιές που έχουν υποστεί σχολικές μονάδες.
Αυτή την ώρα, μετά από πρωτοβουλία της δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπης Υδραίου, διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη, με όλους τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει επιφέρει η «Βικτώρια» στην Κέρκυρα και τη θωράκιση του νησιού, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται με ισχυρή ένταση.
Πηγή: ΑΠΕ
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι




