
Γιάννης Παπαμιχαήλ : Παίζει στο πιάνο το «Νανούρισμα» και ρίχνει το Instagram
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε στο instagram ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο και αφιέρωσε στη μαμά του ένα από τα πιο όμορφα νανουρίσματα
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε στο instagram ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο και αφιέρωσε στη μαμά του ένα από τα πιο όμορφα νανουρίσματα.
Στο βίντεο ο γιος της Αλίκης κάθεται στο πιάνο και στο τάμπελ που έχει τοποθετήσει πάνω στο πιάνο έχει βάλει να παίζει μια σκηνή από την «Νεράιδα και το παλικάρι».
Την ίδια ώρα ο Γιάννης παίζει στο πιάνο το τραγούδι ενώ στη λεζάντα γράφει:
««Κάποτε μου είχες αφιερώσει αυτό το τραγούδι τώρα στο παίζω στο πιάνο που τόσο πολύ σου άρεσε να με ακούς και εύχομαι να γαληνεύει την ψυχή σου εκεί ψηλά που βρίσκεσαι».
Στην συγκεκριμένη ταινία του 1969 η Αλίκη ήταν έγκυος στο γιο της, ενώ το τραγούδι «Νανούρισμα» είναι σε μουσική Μάνου Λοίζου και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.
- Πάτρα: «Να μην υπάρξει ποτέ ξανά παιδί που θα βιώσει τέτοια φρίκη» λέει η Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο για το βρέφος
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού
- Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αν βάζαμε μερικά ελεύθερα σουτ»
- Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα



