Ολυμπιακός : Πέντε φορές που έφυγε θριαμβευτής από τη Βιτόρια
Με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Βιτόρια με την Μπασκόνια απόψε (25/10, 22:00) για την 4η αγωνιστική της Euroleague, το10.gr σας παρουσιάζει τα πέντε μεγαλύτερα «διπλά» των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ομάδα με τα... πολλά ονόματα
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο μέχρι στιγμής στη Euroleague, καθώς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών έχει μόλις μία νίκη.
Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» διασύρθηκαν από τη Βιλερμπάν στην πρεμιέρα με 82-63, με το αποτέλεσμα αυτό να βγάζει εκτός ομάδας τον Ντέιβιντ Μπλατ, για να πάρει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ο, μέχρι πρότινος βοηθός του, Κεστούτις Κεμζούρα.
Την επόμενη αγωνιστική ήρθε η μεγάλη, σε έκταση του σκορ, νίκη κόντρα στη Βαλένθια στο ΣΕΦ με 89-63 και η νέα… προσγείωση με την ήττα με 68-77 από τη Ζενίτ στο ίδιο γήπεδο.
Απόψε (25/10, 22:00), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στη Βιτόρια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και θέλουν με νίκη να ρεφάρουν την ήττα από τη Ζενίτ και να μπουν σε τροχιά οκτάδας.
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- Στο Άγιο Όρος ο Βασίλης Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες
- Greeks Among Least Satisfied With Housing Conditions in EU
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Ποιοι είναι οι έξι λόγοι που ο σκύλος μυρίζει το πάτωμα του σπιτιού;
- Όταν η Chanel φώτισε τα πουκάμισα Charvet, ένα από το καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Παρισιού


