Το animal print φοριέται και… στα νύχια
Η τάση θα συνεχιστεί και τη φετινή σεζόν και φυσικά, δεν αφορά μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ
Το animal print ήταν το μεγαλύτερο ίσως trend για τον περσινό χειμώνα, με τα leopard και snake print ειδικά να έχουν φορεθεί στα πάντα, από παντελόνια και μπλούζες μέχρι τσάντες και παπούτσια.
Αν είστε λάτρης του animal print σας έχουμε ευχάριστα νέα, αφού η τάση θα συνεχιστεί και τη φετινή σεζόν και φυσικά, δεν αφορά μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ναι, το animal print έρχεται να κυριαρχήσει και στο nail art, χαρίζοντας μια ενδιαφέρουσα πινελιά ακόμη και στο πιο συνηθισμένο μανικιούρ.
Μπορεί να είναι εύκολο να οδηγήσει σε ένα κάπως υπερβολικό μανικιούρ, όμως τα παρακάτω σχέδια αποδεικνύουν περίτρανα ότι μπορεί να εξασφαλίσει ένα πολύ κομψό και stylish αποτέλεσμα.
Εσείς ποιο από τα παρακάτω σχέδια ξεχωρίζετε;
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας


