Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/10 η κλήρωση της 5ης του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΕΠΟ.
Στην κλήρωση συμμετείχαν:
1. Οι οκτώ ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 6 έως 13 της περσινής Super League 1 (εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη που ήταν στην πρώτη πεντάδα και θα μπουν στη μάχη του θεσμού από τη φάση των «16»)
2. Η πρωταθλήτρια της Football League την περίοδο 2018-19 (Βόλος)
3.Οι 11 νικήτριες ομάδες του φετινού 4ου γύρου και ο Πανσερραϊκός ο οποίος προκρίθηκε άνευ αγώνα. Από τη διαδικασία προέκυψε μεταξύ άλλων το ζευγάρι Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα γίνουν στις 29-30-31 Οκτωβρίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.