Ο Μίχαελ Ένινγκ είναι ο νέος προπονητής του Άρη, έχει πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα 14/10 και προετοιμάζει τους κίτρινους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια (20/10, 17:00).
Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει παρουσιαστεί κι επίσημα από την κίτρινη ΠΑΕ, κάτι που όμως θα γίνει σήμερα 16/10, με τον Ένινγκ να ανοίγει τα χαρτιά του και να μιλάει για τις πρώτες του σκέψεις για τη νέα του ομάδα.
Συγκεκριμένα, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, η ΠΑΕ θα παρουσιάσει επίσημα τον Γερμανό τεχνικό και στη συνέχεια θα είναι αυτός που θα πάρει τον λόγο ώστε να μιλήσει για την απόφασή του να έρθει στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Παράλληλα, ο νέος προπονητής της ομάδας θα μιλήσει για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ρόστερ αλλά και από τον σύλλογο.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.